blauw tafelkleed

Jeanstrend 2023, denim blauw tafelkleed

De jeanstrend van 2023 inspireerde ons voor een nieuwe kleur in de linnencollectie van Cottona; denim blauw. Dit blauwe tafelkleed staat prachtig in een stoer interieur. Denim blauw combineert mooi met zwart en (room)wit en grijstinten maar ook met zachte pastelkleuren komt deze kleur heel mooi uit.

Denim modetrends 2023
Hoe combineert de modewereld denim dit seizoen? Wij zien mooie basic combinaties met (room)wit maar ook veel combinaties van verschillende jeans en blauwtinten bij elkaar. De Double Denim Look uit de jaren ’90 is terug van weggeweest. Op de catwalk van Isabel Marant en Stella McCartney zien we complete outfits van denim, zelfs tassen en schoenen hebben een stoere denim look. Zwart leren accessoires maken het af. Wij houden ervan om het stoere denim te combineren met een lieflijk stofje, een vrouwelijk blousje in een zachte pasteltint bijvoorbeeld.

Tafelstyling denim blauw tafelkleed
Bij de tafelstyling laat je je inspireren door de fashionwereld. Ga je voor een stoere look? Combineer dan het denim blauw tafekleed met linnen servetten parelgrijs,  zwart leren servetringen en zwart leren placemats.  Maak het geheel af met stoer glaswerk met structuur en stoere groene takken, grassen en bladeren.

blauw tafelkleed

Stoer denim blauw tafelkleed uit de linnencollectie van Cottona 2023

Houd je van contrast? Gebruik dan het denim blauw tafelkleed als stoere basis en gebruik voor de tafelstyling vooral lieflijke accessoires. Een halftransparante tafelloper of servet met een licht glittertje uit de glamourcollectie van Cottona, serviesgoed of servetten in een pastelkleur.  Vul wat kleine vaasjes met lieflijke bloemetjes zoals madeliefjes, viooltjes, boterbloempjes of gipskruid.

blauw tafelkleed

Placemat blauw linnen, servet zilver glitter beide van Cottona

Denim is always in style!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*