outdoor jacquard

NIEUW: Outdoor Jacquard, luxe tuintafelkleed

Cottona heeft al meer dan 10 jaar een Outdoor Dralon stof in de collectie, verkrijgbaar in uni en streepjes. Nieuw dit jaar is een nieuwe luxe stof voor buiten: Outdoor Jacquard. Deze stof heeft dezelfde eigenschappen als de Outdoor Dralon van Cottona; UV- en weerbestendig met Teflon behandeld. De uitstraling van Outdoor Jacquard is echter veel rijker. De stof is wat dikker en door de jacquard weving ontstaat een subtiele glans.

Lees verder

camel tafelkleed

Kleurtrend 2022: Camel tafelkleed hip gestyled

Camel is dè mode en interieurkleur van dit moment. Wij van Cottona houden van tijdloze klassieke kleuren, Camel is er zo eentje. Bij Cottona mag deze kleur daarom ook niet ontbreken in het assortiment, camel tafelkleed, camel servetten en camel placemats vanaf nu verkrijgbaar bij Cottona. Camel is een klassieke veelzijdige kleur die zich hip laat stylen. Laat je inspireren door deze post.

Lees verder

tafeldecoratie en servies trends 2022 Cottona Table Textiles

Maison et Objet: servies trends 2022

Ook dit jaar was het beursbezoek aan Maison et Objet in Parijs weer een feestje. Dit keer bijna letterlijk. De sfeer op de beurs was één groot feest, prachtige stands en heel veel kleur! Het was ontzettend druk, iedereeen was vrolijk èn eindelijk geen mondkapjes meer.

Lees verder

inspiratie tafeldecoratie Maison et Objet Cottona

Inspiratie tafeldecoratie – beursbezoek Maison et Objet Parijs

Eindelijk, na twee jaar, mochten we weer na Maison et Objet. De leukste beurs wat tafeldecoratie betreft èn een hele goede reden om naar mijn geliefde Frankrijk te gaan. Ik krijg energie van zo’n beursdag, van de mensen en alle mooie tafeldecoratie voor in huis. Inkopen is dit jaar wel lastiger dan voorheen. Buiten het feit dat de prijzen behoorlijk zijn gestegen (door de stijgende grondstof- en transportprijzen) zijn er ook minder nieuwe producten ontwikkeld. Er is minder voorraad gemaakt en dat zorgt voor langere levertijden. Ondanks dat hebben we toch een paar pareltjes gespot op beurs 🙂
Lees verder

tafellinnen shoppen Cottona Table Textiles tafellaken placemats linnen

Tafellinnen shoppen bij Cottona

Net als alle andere Nederlanders zijn ook wij bezig met het mooier maken van ons huis. Heel veel anders kunnen we helaas ook niet, reizen, feestjes, uitjes, het zit er voorlopig nog niet in. Zodra het zonnetje in huis komt begint het te bovendien extra te kriebelen om het interieur in voorjaarsfeer te brengen. Nieuwe planten, een nieuw kleurtje op de muur en nieuwe accessoires. Afgelopen week heb ik geshopt bij Cottona, mijn eigen winkel ; )
Lees verder

natuurlijke tafeldecoratie

Interieurtrend 2020: natuurlijke tafeldecoratie

Het verlangen naar de natuur vertalen we door in ons interieur. We omringen ons graag met natuurlijke materialen. Woonaccessoires van natuurlijke vezels zijn daarom erg populair dit jaar. Meubels van rotan of bamboe, vloerkleden en natuurlijke tafeldecoratie van jute of sisal, tafelkleden van linnen en katoen. Het hoeft niet allemaal gelikt en strak te zijn. We accepteren kleine imperfecties uit de natuur en de charme van handgemaakt of antiek.
Lees verder

Een kersttafelkleed van Cottona maakt van Kerstmis een feestje

Een tafelkleed voor kerst is een echte sfeerbepaler. Hiermee legt u een goede basis voor een gezellige avond. Of u nu op zoek bent naar een kersttafelkleed in een basiskleur of in een echte kerstkleur als kerstgroen of kerstrood…bij Cottona vindt u wat u zoekt.

Stylen is eenvoudig met onze grote keuze in tafellopers, placemats en servetten.
Hiermee creëert u in een handomdraai een feestelijke sfeer. U kunt kiezen voor een afwijkende kleur (een wit kleed met rode tafellopers is erg feestelijk), of juist voor kleuren uit hetzelfde palet (taupekleur gecombineerd met basaltkleur uit onze linnencollectie is prachtig samen).
Lees verder

Tafelstyling buiten; mooi tafelen met deze zomerse tafelstyling
Tafelkleed, servetten, placemats en servetringen Cottona. Houten borden HK living. Servies Iittala Teema

Tafelstyling buiten; mooi tafelen met deze zomerse tafelstyling

Deze keer dekken we de tafel buiten met oranje in de hoofdrol. Een vrolijke zomerse tafelstyling waarmee we het gevoel van een warme zomer nog even vasthouden. Mocht je een etentje hebben op een bewolkte grijze dag dan zorgt dit oranje tafelkleed voor een instant feel good zomer gevoel.

Lees verder

Lente tafel dekken met Cottona. Mix & match tafellinnen naturel met streepjes en ruitjes

Het is weer lente! Bij geen enkele seizoenswisseling ben ik zo blij als bij de wisseling van de winter naar de lente. Voor mij is 15 graden, zon en zuidenwind gewoon genieten. Ik vind het een heerlijk gevoel om letterlijk de winter uit huis te halen. De wollen plaids en de donkere aardewerken serviezen worden voor een half jaar vervangen door frisse lichte kleuren en materialen. De lente tafel dekken we dit jaar met tafellinnen naturel met streepjes en ruitjes! 

Lees verder