camel tafelkleed

Kleurtrend 2022: Camel tafelkleed hip gestyled

Camel is dè mode en interieurkleur van dit moment. Wij van Cottona houden van tijdloze klassieke kleuren, Camel is er zo eentje. Bij Cottona mag deze kleur daarom ook niet ontbreken in het assortiment, camel tafelkleed, camel servetten en camel placemats vanaf nu verkrijgbaar bij Cottona. Camel is een klassieke veelzijdige kleur die zich hip laat stylen. Laat je inspireren door deze post.

Je komt de camel kleur overal tegen dit seizoen. Het is een chique warme kleur die zich makkelijk laat combineren. Niet alleen in de mode, ook op tafel!

Camel tafelkleed ton-sur-ton
Combineer een camel tafelkleed met zand, taupe of grijsbruine servetten en cognac leren placemats voor een mooi ton-sur-ton effect.

Camel tafelkleed met pasteltinten
Combineer een camel tafelkleed met zachte pasteltinten jadegroen, oudroze of lichtgrijs. Gespot op de catwalk maar ook supermooi op tafel.

Camel tafelkleed met felle kleuren
Combineer een camel tafelkleed met felle kleuren; koningsblauw, burgundy paars of groen voor een moderne twist.

Camel tafelkleed met gouden accessoires
Combineer een camel tafelkleed en camel kleurige servetten met gouden tafelaccessoires, goud kleurig bestek, gouden kandelaars en gouden tafeldecoratie voor een luxe warme uitstraling.

Een camel tafelkleed, we love it!  Een veelzijdige must-have voor uw linnenkast. Een klassiek kleur die het hele jaar te gebruiken is. In het voorjaar mooi gestyled met pasteltinten voor de kersttafel chique in combinatie met gouden accessoires.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*