tafellinnen shoppen Cottona Table Textiles tafellaken placemats linnen

Tafellinnen shoppen bij Cottona

Net als alle andere Nederlanders zijn ook wij bezig met het mooier maken van ons huis. Heel veel anders kunnen we helaas ook niet, reizen, feestjes, uitjes, het zit er voorlopig nog niet in. Zodra het zonnetje in huis komt begint het te bovendien extra te kriebelen om het interieur in voorjaarsfeer te brengen. Nieuwe planten, een nieuw kleurtje op de muur en nieuwe accessoires. Afgelopen week heb ik geshopt bij Cottona, mijn eigen winkel ; )

Dat is leuk shoppen hoor! Ik voelde me net een klant die helemaal blij wordt van het grote aanbod tafellinnen, de stoffen en de kleuren. Zoveel keuze, wat zal ik zelf eens kiezen? Want ook al is het mijn eigen ‘winkel’ ik had al een tijdje voor mezelf geen nieuw tafellinnen meer gekocht. De keuze is gevallen op een katoenen tafellaken in antraciet, een linnen tafellaken in jadegroen, linnen placemats en servetten in naturel ruit en katoenen placemats in honing. Alles is onderling te mixen en matchen.

De wishbone chair van Carl Hansen stond al heel lang op ons verlanglijstje. Het vloerkleed is van Kinnasand en shop je hier. Ik ben blij met de mini metaforfose in de keuken. Op naar het volgende styling project ; )

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*