voorjaarstafel

Voorjaarstafel dekken met vrolijk geel tafellaken

Eindelijk, de zon schijnt, de vogeltjes fluiten en de planten lopen uit. Tijd om de lente alvast naar binnen te halen! We inspireren in deze post met een voorjaarstafel in vrolijke lente kleuren.


In de lente laten we ons wat kleur betreft inspireren door de natuur. Als basis gebruiken we een geel tafellaken van Cottona. Dat tafellaken kun je eindeloos mixen en matchen. Een geel tafellaken is mooi met zwart en pompoen of met zachte ‘nude’ pasteltinten als oester, taupe en oudroze. Voor deze voorjaarstafel combineren we een geel tafellaken met (imitatie) leren placemats in mintgroen. Servetten in alle blauw- en groentinten combineren er mooi bij.

Op tafel een lenteboeket van narcissen of tulpen. Of maak zelf een veldboeket. Mix een paar mooie bloemen en wat takken tot een speels en luchtig boeket. Ook het glasservies houden we luchtig. In dit mondgeblazen glas van Broste zitten kleine bubbeltjes. De Bubble serie is verkrijgbaar van karaf tot champagneglas en wat ons betreft een echt lente glasservies.
De charmante borden komen uit de serie Porcelino van Pomax.

Krijgt u het na het zien van deze vrolijke voorjaarstafel ook al trek?
Ons favoriete lunch gerechtje staat niet op de foto maar past er qua kleur perfect bij; vers oerbrood met hummus en avocado. Voor het diner vanavond maak ik pasta met aïoli. Lekker en simpel. Ik heb er al zin in.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*