Tafelstyling buiten; mooi tafelen met deze zomerse tafelstyling
Tafelkleed, servetten, placemats en servetringen Cottona. Houten borden HK living. Servies Iittala Teema

Tafelstyling buiten; mooi tafelen met deze zomerse tafelstyling

Deze keer dekken we de tafel buiten met oranje in de hoofdrol. Een vrolijke zomerse tafelstyling waarmee we het gevoel van een warme zomer nog even vasthouden. Mocht je een etentje hebben op een bewolkte grijze dag dan zorgt dit oranje tafelkleed voor een instant feel good zomer gevoel.

Een oranje tafellaken (pompoen uit Cottona’s katoencollectie) combineert mooi met leren placemats in canvas beige, houtkleurige borden en een roomwit servies. Voor de tafeldecoratie kiezen we verse bloemen in felle kleuren. Zonnebloem en ridderspoor passen mooi bij dit nazomerse sfeertje.

Je kunt voor de tafeldecoratie ook fruit gebruiken in een ton-sur-ton kleur. Snijd een sinaasappel half door en steek er een oranje of witte bloem in. Of snijd de sinaasappel in plakken en vul daar een glazen vaas mee. Meer ideetjes vind je op onze pinterest pagina Summer Table.

Over een maand begint de herfst. Het oranje tafelkleed kleurt dan perfect bij de home made pompoensoep. Voor de herfstsfeer decoreer je de tafel dan met bruintinten.

Tot die tijd genieten we van de nazomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*