Een kersttafelkleed van Cottona maakt van Kerstmis een feestje

Een tafelkleed voor kerst is een echte sfeerbepaler. Hiermee legt u een goede basis voor een gezellige avond. Of u nu op zoek bent naar een kersttafelkleed in een basiskleur of in een echte kerstkleur als kerstgroen of kerstrood…bij Cottona vindt u wat u zoekt.

Stylen is eenvoudig met onze grote keuze in tafellopers, placemats en servetten.
Hiermee creëert u in een handomdraai een feestelijke sfeer. U kunt kiezen voor een afwijkende kleur (een wit kleed met rode tafellopers is erg feestelijk), of juist voor kleuren uit hetzelfde palet (taupekleur gecombineerd met basaltkleur uit onze linnencollectie is prachtig samen).

Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag met natuurlijke versiering (mistletoe, hulst), kerstlichtjes of kleine tafelboeketjes in kerstsfeer. En of u nu kiest voor een kersttafelkleed uit onze katoencollectie, onze damastcollectie of onze glamourcollectie…met Cottona zet u sfeer op tafel! Merry Christmas!

Hoe stylen we in 2019 de kersttafel?

De laatste interieur- en kersttrends zijn door onze styliste vertaald naar vijf kersttafel stijlen:

 1. Classic Christmas

  Kersttafelkleed linnen naturel met ruitjes, placemats kerstrood

 2. Crumble Christmas

  Kersttafelkleed glamour onyx zwart, tafelloper brons

 3. Snowflake Scenery

  Kersttafelkleed damast uni wit, servetten zilver

 4. Evening Elegance

  Kersttafelkleed indigo, servetten goud.

 5. December Dinner

  .Kersttafelkleed natuurlijk linnen, servetten kerstgroen

 

Meer foto’s vindt u terug in het kersttafel inspiratie magazine 2019. In dat magazine kunt u op de producttekstjes klikken, u wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van Cottona.

De kersttafelkleden van Cottona zijn verkrijgbaar in alle maten en vormen, rechthoekig, vierkant, rond of ovaal. Maatwerk wordt in eigen atelier gemaakt en normaliter binnen 2 werkdagen verzonden. Maar let op! Vanwege de kerstdrukte lopen de levertijden op. Daarom adviseren we u op tijd te bestellen.

Veel plezier met de voorbereiding voor kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*