Cottona-kleuroptafel-collage

Kleur op tafel – zomerse tafelstyling

Sprankelend roze, mediterraan groen of juist verkoelend blauw. Welke kleuren geven jou dat lekkere vakantiegevoel? Laat je inspireren door deze zomerse tafelstyling. Ik kan in ieder geval niet kiezen.

Sprankelend roze

kleuroptafel-1-cottona

Beelden: Cottona en Pinterest

Een ondergaande zon, rollende golven op het strand, je voeten in het nog warme zand. Heerlijke cliché zinnen die zo uit een goedkoop romannetje kunnen komen. Aan tafel tover je de zoete zinnen snel om in deze stijlvolle styling.
Een basis van zacht wit katoen met een natuurlijk linnen loper voor dat lekkere strandgevoel. Je maakt de tafelstyling af met sprankelende framboos en vintage roze servetten.

Mediterraan groen

kleuroptafel-2-cottona

Beelden: Cottona en Pinterest

Een volle picknickmand in de auto, kids op de achterbank, dak open en rijden over smalle weggetjes en belanden in een Italiaanse olijfgaard.
Heb je toevallig je vakantie geboekt in eigen achtertuin? Geen probleem. Met mooie tafelstyling waan je je vanzelf in mediterrane sferen. Een tafellaken van natuurlijk linnen geeft dat instant natuur gevoel. Het olijf groen placemat van katoen en basalt linnen servet zorgen voor het mediterrane gevoel.

Verkoelend blauw

kleuroptafel-3-cottona

Beelden: Cottona en Pinterest

Niet voor niets de trendkleur van 2017. Wij houden van blauw omdat deze kleur het hele jaar door te gebruiken is. In de zomer werkt blauw juist verkoelend. En willen we dat niet allemaal op een hete dag?
Het parelgrijs linnen tafelkleed linnen tafelkleed voelt lekker koel. De indigo katoenen tafelloper zorgt voor zachtheid en het vintage blauw katoenen servet voelt zich als een vis in het water aan deze tafel. Ruik jij ook al bijna de zee?

In augustus vieren we vakantie, dan bloggen we even niet.
Iedereen een heerlijke zomer gewenst.
Sea you soon!

Beelden: quote: https://twothirds.com,  Cottona en Pinterest
Foto: Annemieke Janssen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*