Nieuwe interieurstoffen in huis

Januari is de maand voor nieuwe interieurstoffen. Tijd voor een opfrisbeurt met knaleffect! Wij inspireren met onze favoriete interieurstoffen voor 2016.

De vloerbekleding van LE (Limited Edition) trekt graag de aandacht. Terecht, wij hunkeren in ieder geval naar dit prachtigs en warms onder onze koude januarivoeten. De kussens van Fischbacher zijn echt wat anders dan de kussentjes van de bekende woonwarenhuizen en zijn classy, gemaakt van prachtige interieurstoffen en met een luxe afwerking.  De interieurstoffen van het Scandinavische Kinnassand mag bij mij direct voor het raam komen: het is simple chic opnieuw vormgegeven. Op de muren kiezen we voor Franse klasse, Elitis is behang anno 2016; je verbaast je over de stijlen, materialen en functionele eigenschappen (vlamvertragend, om maar wat te noemen) van dit merk. Op tafel leggen we in januari ons eigen pure linnen. Dat past in ieder interieur en is mooi ton sur ton met mooi aardewerk, of juist met glimmend servies en strak bestek voor het contrast.

Al wat op tafel ligt, kun je natuurlijk bestellen in onze eigen webshop. Voor al het andere zachts, moois en exclusiefs kun je terecht bij de winkel van mijn partner Marc, Beumers Ateliers. Als je niet in de buurt woont is het even een tripje, maar ik weet zeker dat de prachtige collectie je bezoek meer dan goed zal maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*