Ronde tafelkleden
Ronde tafels en ronde kleden zijn hot! Foto’s: Cottona en Pinterest

Ronde tafelkleden – want rond is hip!

Ronde tafelkleden hebben we al vanaf de start van Cottona in de collectie, in verschillende soorten en in alle maten. Nu je ziet dat de interieurtrend steeds meer van minimalistisch en strakke lijnen richting organisch en rijk gedecoreerd gaat, neemt de populariteit van deze kleden toe. Maar niet alleen op de eettafel zie je ronde kleden verschijnen.

Ook op bijzet- en salontafels mag het weer. Ik kan ervan genieten, gezellige stilleven-achtige hoekjes in de woonkamer. Met mooie kussens, een mand met plaids voor kille avonden en een rond tafeltje met een mooi kleed tot op de grond. Extra mooi is meerdere laagjes over elkaar. Een groot rond kleed tot op de grond en een kleiner vierkant exemplaar er overheen, in een ton sur ton kleur. Of een rond tafellaken in damast, met een ingeweven motief. Die laatste is perfect voor een chique diner! De stoffen geven een rijk, warm en luxe gevoel en een gezellige sfeer.

Heb je al gezien hoe uitgebreid onze keuze is? We hebben ronde en ovalen kleden in al onze collecties. Je kunt bij ons terecht voor een nonchalant kleed in natuurlijk linnen. Of voor een katoenen (buiten)kleed in een vrolijke kleur. Voor een bijzondere gelegenheid hebben we stof met een mooie glans en we hebben een ruime collectie damast. Afwijkende maat? Geen probleem, we zijn specialist in maatwerk en maken alles snel en vakkundig in ons eigen atelier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*