Foto’s: Cottona en Mamagreen

Stoffenliefde – tuintafelkleed en ander zomers buitenzomergevoel

Het buitenseizoen is geopend met de eerste barbecue in de tuin. Da’s altijd wel een ritueeltje hoor, hier. Man doet vuur, vlees en wijn, ik alles er omheen. Kinderen lopen af en aan met bordjes en glaasjes en leggen het tuintafelkleed alvast neer.

Je ziet steeds meer dat ‘binnen’ en ‘buiten’ met elkaar verweven zijn. We schreven er vorig jaar ook al over. Maar: niet alle materialen hebben het naar hun zin buiten. Wij kiezen bewust voor stoffen die tegen een stootje, een drankje en een buitje kunnen. Bijvoorbeeld onze tuintafelkleden. Zij weerstaan alles van een Hollands buitje tot Spaanse tapas en je tafel ziet er ook direct mooi verzorgd uit. Of het nu een kleed, een tafelloper of een placemat is: met een speciaal buitenkleed is je tafel helemaal àf. De nieuwe kleuren van onze tuintafelkleden zijn zacht en neutraal, met mooie diepe basistinten als contrast. Dankzij de Teflonlaag dringen vlekken niet direct door in de stof. De stof is bovendien UV-bestendig. Heb je een afwijkende maat tafel? Daar zijn onze maatwerk tuintafelkleden voor!

tuintafelkleed uni Cottona tuinset mamagreen

tuintafelkleed antraciet Cottona maatkussen buiten

tuintafelkleed rond Cottona hangstoel Broste

Foto’s: Cottona, Mamagreen, Maatkussens.nl en Broste Copenhagen

In de collages zie je naast onze kleden de prachtige buitenmeubels van hout, metaal en textiel van MamaGreen. Als je op zoek bent naar buitenkussens op maat, kijk dan eens hier. En de hangstoel? Prachtig natuurlijk. Een schaduwdoek staat hoog op mijn verlanglijstje, net als een lange, luie, zonnige zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*