tafeldecoratie leer

Tafeldecoratie trend: leer!

De trend van natuurlijk materiaalgebruik in het interieur is voor iedereen inmiddels wel bekend. In de blogpost Maison et Objet schreven we al eerder over trends in tafeldecoratie. Ambachtelijk gemaakte producten van natuurlijke materialen zijn helemaal in. We verlangen ernaar om ons ook in huis te omringen met pure materialen van het platteland of uit de natuur. De nieuwste interieurtrend is de veelvuldige toepassing van leer! Een leren bank of stoel heeft iedereeen wel in huis maar wist je dat er ook behang van leer is? Arte heeft prachtig luxe behang van leer in de collectie. Dit leren patchwork vloerkleed is ook een echte eyecatcher.
Het behang en het vloerkleed zijn verkrijgbaar bij Beumers Ateliers. JP Walker maakt zelfs leren keukens. Zeer exclusief. Leer heeft een stoere look en combineert goed met andere natuurlijke materialen zoals linnen.

Wat de tafeldecoratie trend leer betreft zijn leren placemats ook helemaal hot. Ze hebben een mooie luxe uitstraling en zijn lekker praktisch in gebruik. De leren placemats van Cottona zijn verkrijgbaar in zes kleuren, bovendien zijn ze dubbelzijdig te gebruiken. Handig voor dagelijks gebruik. Voor een über stoere tafelstyling maak je het geheel af met linnen servetten en leren servetringen in cognackleurig of zwart leer. Op tafel een lekkere stoofschotel met rundvlees. Mjammie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*