Tafelkleed op maat

Tafelkleed op maat; nieuwe damast dessins!

Met de feestdagen in het vooruitzicht is een mooi gedekte tafel dè sfeerbrenger in huis. Een mooi tafelkleed op maat is een onmisbare basis. Speciaal voor de feestdagen hebben we onze collectie damast dit najaar uitgebreid met twee nieuwe damast dessins; Modern en Floral.

Het ontwerpproces
Het uitbreiden van een collectie met een nieuw dessin begint met het ontwerpproces. Het moet een all-over dessin zijn wat geschikt is om alle vormen en maten tafelkleden op maat van te maken. Eén dessin voor de modernist en één dessin voor de wat klassiekere smaak.
De dessins moeten passen bij het merk Cottona, niet te trendy maar mooi ingetogen.

Damast met ingeweven dessin
Bij de keuze van de dessins kijken we naar onze doelgroep en visualiseren we de interieurs van deze doelgroep. We kijken naar het merk Cottona en onze persoonlijke smaak telt ook mee. Als wij het zelf niet zouden kopen of niet mooi vinden wordt het niet in de collectie opgenomen. De gekozen dessins printen we op ware grootte uit op papier en daar dekken we de tafel mee. De grootte van het dessin -in verhouding tot de tafel en het serviesgoed- is zo goed zichtbaar en kunnen we dan eventueel nog aanpassen. Hetzelfde dessin in een klein of groot formaat maakt namelijk een enorm verschil in look & feel. Na de papieren versie laten we een proef weven van ruw katoen. Als die proef mooi is kan het dessin in productie.

Tafelkleed op maat in damast
De nieuwe damast dessins zijn geschikt voor alle vormen tafelkleed op maat. Of u nu een extra groot tafelkleed, een rond, rechthoekig, vierkant, ovaal of een speciale vorm tafelkleed op maat nodig heeft. Bij Cottona bestelt u een tafelkleed op maat eenvoudig online.

Wij vinden de nieuwe damast dessins prachtig en zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Tip. Bestel op tijd voor Kerstmis! Door Corona is alles anders dit jaar, de levertijden kunnen wat langer worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*