Cottona tafelkleed op maat
Foto's: Cottona

Tafelkleed op maat – sfeervol in najaar en winter

Een tafelkleed op maat is een must voor een tafel in een afwijkende maat. Zeker in deze dagen! Met de feestdagen voor de deur en feestelijke pre-decemberetentjes in het verschiet is het tijd om aandacht te geven aan een mooi gedekte tafel. Het maakt niet uit welke sfeer u kiest: mooi landelijk, sprankelend en glanzend of ingetogen uni’s in katoen…al onze stoffen zijn op maat leverbaar.

Tafelkleed op maat – rond

Een ronde tafel is prachtig, maar een rond tafelkleed op maat vinden is erg lastig. Nu we steeds meer ronde tafels zien (leve de seventies revival) zien we dat de vraag naar onze kleden weer toeneemt. Wij stylen de ronde tafel dit najaar met een mooi neutraal kleed uit onze katoencollectie. Kaarsjes aan, iets lekkers erbij… dat wordt genieten.

Tafelkleed op maat – grote maat

Een grote tafel vraagt om een groot tafelkleed. Maar dan wel eentje die precies past. Een tafelkleed op maat biedt uitkomst. In prachtig klassiek damast of in nonchalant natuurlijk linnen. Voor iedere smaak is er een tafelkleed op maat.

Tafelkleed ovaal – ook maatwerk

Een ovalen tafel is prachtig: de gasten worden mooi verdeeld en het staat mooi in een eigentijds interieur. Een tafelkleed op maat voor een ovalen tafel lijkt een probleem, maar is het niet. Wij werken met een speciale mal waardoor het kleed de vorm van uw tafel precies volgt. Uiteraard prachtig afgewerkt en van hoge kwaliteit. Alleen het kiezen kan lastig zijn: gaat u voor damast, hotellinnen of katoen? U mag het zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*