Cottona tafelkleed op maat voor de feestdagen

Tafelkleed op maat voor de feestdagen

Iedere tafel verdient een tafelkleed op maat vinden wij. En met de feestdagen voor de deur is het h├Ęt moment om eens te kijken wat er nog in je linnenkast ligt. Een paar mooie tafelkleden zijn een must-have voor je linnencollectie vinden wij. Bij Cottona kun je alle maten en vormen online bestellen. Je kunt kiezen uit 6 stofsoorten en 60 kleuren die je onderling goed kunt mixen en matchen.

Tafelkleed op maat – rond of ovaal
Wist je dat tafelen aan een ronde of ovale tafel heel intiem is? Het gezelschap zit dichter bij elkaar en het eten staat dichterbij ­čśë En gelukkig kun je bij Cottona terecht voor ronde of ovalen tafelkleden (op maat). Kies voor een tafelkleed met een korte overhang als jouw (design) tafel een bijzonder onderstel heeft. Een tafelkleed tot op de grond is weer helemaal terug van weggeweest.

Tafelkleed op maat – rechthoek of vierkant
Een tafelkleed op maat maakt iedere feesttafel bijzonder. Ga voor luxe damast met een ingeweven dessin of laat je feesttafel glanzen met een stof uit de glamourcollectie. Ongeacht welk materiaal je kiest, alle rechthoekige en vierkante tafelkleden worden bij Cottona afgewerkt met een luxe schilderijzoom.

Tafelkleed┬á op maat – met afwijkende vorm
Heeft je tafel een afwijkende maat of vorm? Geen probleem. Voor alle vormen en maten heeft Cottona een oplossing want alle tafelkleden worden in eigen atelier op maat voor je gemaakt. Wil je graag advies over maat, vorm of kleur stuur dan een mailtje naar de klantenservice van Cottona. Ze helpen je graag.

Veel plezier met het samenstellen van jouw feestcollectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*