Cottona - nieuw in de linnencollectie oudroze

We love linen – Oudroze interieurtrend 2017

(Tromgeroffel) onze linnencollectie heeft er een prachtige kleur bij gekregen. Wat ben ik blij met deze oudroze poedertint. Je denkt er niet meteen aan, maar oudroze is een kleur die je overal mee kunt combineren. Super veelzijdig en zeker niet tuttig want de linnen stof is mooi grof geweven.

Hoe style je de tafel met oudroze?
Met pasteltinten krijgt je een frisse en lichte look. In combinatie met wit, hout en een ouderwets bloemetjesbehang creëer je een typisch ‘English cottage’ gevoel. Mijn persoonlijke stijl is wat soberder en eenvoudiger. Ik combineer oudroze met een donker aardewerk servies en subtiele takjes vers groen.

Waarom wordt ik eigenlijk altijd zo blij van oudroze? Een zoektocht online leert me dat roze staat voor vrouwelijk, vrede, tederheid en liefde. Een warme sfeer die ik thuis graag wil voelen. Oudroze is ook mooi in combinatie met oud hout. Brocante broodplankjes met vers brood op een oudroze ontbijttafel of combineer oudroze met andere zoete pastelkleuren. Gezellig na school met de kinderen ranja drinken uit pastelkleurige glaasjes. De linnencollectie mag op 95°C gewassen worden, handig voor als er geknoeid wordt. Linnen wordt zelfs mooier na een paar keer wassen.

Oudroze een trendkleur voor de feestdagen
Voor de komende feestdagen is oudroze een echte trendkleur. En raad eens? Jaja, dit jaar komt deze kleur uitgebreid aan bod in het nieuwe Cottona Kerst Inspiratiemagazine 2017. Laat je inspireren en houd het blog in de gaten voor nog veel meer kerstinspiratie de komende weken.

Foto’s: Cottona en Pinterest

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*