Cottona lentefeest

Communie of lentefeest? Een hip thema voor zoon en dochter

Je kind wordt groter en dat vier je samen met familie en vrienden. In deze post inspireren we met twee thema’s voor een onvergetelijk communie- of lentefeest. Een Vintage lentefeest voor de jongens en een Unicorn lentefeest voor de meiden. Haal je kind erbij, neem plaats achter de computer en start alvast met de voorbereidingen.

Cottona lentefeest

Cottona lentefeest – Vintage

Vintage lentefeest – voor stoere jongens (en meiden)
Vintage is hot. Vintage heeft een hang naar nostalgie, een gevoel van gezelligheid. Binnen dit thema past alles wat verwijst naar vroeger. Voor de aankleding van het feest gebruik je brocante en vintage kleuren zoals bijvoorbeeld dit vintage blauwe tafelkleed. Op deze site zie je mooie vintage uitnodigingen en menukaartjes. De kinderen mogen ‘gamen’ maar dan op deze ouderwets gezellige manier. Tegen de avond verras je alle gasten, helemaal in stijl, met een hippe Foodtruck.

Cottona lentefeest

Cottona lentefeest – Unicorn


Unicorn lentefeest – voor hippe meiden (en jongens)

Ken je het liedje nog? Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows….
Dit liedje nodigt uit om digitale uitnodigingen te maken. Zo komen je gasten meteen in de stemming ; ) De tafel dek je met zoete Unicorn kleuren, roze, blauw, geel en wit. Accessoires in glitter zilver, goud en metallics. Deze prachtige ballonnen met glitter confetti zijn echte sfeermakers. Een Unicorn taart, receptje vind je hier, is eigenlijk te mooi om op te eten. Verras alle gasten, ook ooms en tantes, met een Unicorn rodeo.

Wat ons betreft kan de voorpret beginnen.
Have fun!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*