Beelden: Pinterest en Cottona

Feestje organiseren? Partytips à la Cottona

Een feestje organiseren vind ik geweldig. Alleen bedenk ik me meestal iets te laat wat daar allemaal bij komt kijken en eindigt het in een vrolijke chaos met gezelligheid maar zonder échte styling of een centraal idee. Ook leuk, maar dit jaar pak ik het anders aan. We hebben twee verjaardagen in de herfst, die van mijn dochter en die van mezelf. Normaal combineren we die voor vrienden en bekenden, maar dit jaar ga ik een feestje organiseren voor volwassenen op zaterdag. Die kleine vergeten we niet hoor, dat doen we op een zondagmiddag, lekker relaxed. Maar dat zaterdagavondfeestje, daar heb ik nu al zin in. Optutten, muziekje, drankje…heerlijk. Ik geef je wat inspiratie voor een 18+ verjaardagsfeest om ook in de stemming te komen.

Beelden: Pinterest en Cottona

Beelden: Pinterest en Cottona

Het eerste sfeertje is helemaal hip: stoere mannen, dito gin-tonic (heerlijk!) en mooie najaarsstoffen (ik hou van tweed en ouderwetse visgraatjasjes). De bretels en strikjes zijn optioneel, maar verhogen wel de feestvreugde. Op tafel kiezen we voor tafellinnen in een stoere kleur.

Beelden: Pinterest en Cottona

Beelden: Pinterest en Cottona

Het tweede sfeertje is dat van een sexy en glamourous eighties etentje. Damesdresscode: burgundy lips! We drinken heerlijk gekleurde drankjes van maagdelijk wit damast, doen een dansje met onze eigen playlist (want: geen gedoe), voelen ons weer even 21 J en sluiten af met een pittige espresso van een prachtig servies. Want ja, aan zelfs de leukste feestjes komt een eind en de volgende dag moet je toch weer een beetje fris zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*