kerst-tafel-dekken-20118-Cottona

Kersttafel dekken 2018 – feest in eigen huis

Het Cottona kerstmagazine 2018 staat weer vol ‘kersttafel dekken’ inspiratie. Kies je eigen stijl en favoriete ruimte in huis. Mijn kersttafel staat dit jaar in de tuinkamer en ik noem het voor deze speciale gelegenheid de ‘Winter Orangerie’.

Waar komt jouw kersttafel te staan? Laat je inspireren door deze blogpost.

Winter OrangerieCottona kersttafel 2018
Het traditionele ‘kerstgroen’, in een nieuw jasje. Het groene katoenen tafelkleed oogt classy met een zwart servet en gouden tafelloper uit de glamourcollectie. Kies serviesgoed en accessoires in dezelfde tinten als het tafeltextiel. Groene vingers hoef je niet te hebben, een paar dennentakjes als decoratie is genoeg.

Cozy CabinCottona kersttafel 2018
Rustiek, naturel en eenvoud zijn de kernwoorden van deze kersttafel met als basis een tafelkleed in de kleur café Latte. Heb je een lange tafel? Leg de donkere tafelloper horizontaal en je krijgt een intieme setting. Ga voor natuurlijke materialen zoals houten servetringen en style de tafel af met vondsten uit de natuur.

Burgundy Lounge
Cottona kersttafel 2018
De nieuwe kleur ‘burgundy paars’ uit de katoencollectie is de musthave kerstkleur van 2018. Een kleur waar je verder weinig opsmuk bij nodig hebt. Het zilveren servet weerspiegelt de volle burgundy kleur. Combineer met fris wit serviesgoed en mooi glaswerk.

Sparkling StudioCottona kersttafel 2018
De combinatie van een roomwit damast tafelkleed en een jadegroen servet laat je tafel sprankelen. De (imitatie) leren placemat veeg je gemakkelijk schoon en is daarom ideaal om de hele dag op tafel te laten liggen. Lekker genieten met een goed glas bubbels!

Rustic LodgeCottona kersttafel 2018
Natuurlijk linnen mag direct uit de kast op tafel.  De charme van de kreuk hoort bij dit natuurlijk linnen tafelkleed. Een linnen tafelkleed mag lekker nonchalant en royaal over de tafel hangen. Een vleugje kerstrood maakt het helemaal af.

Veel plezier met de voorbereidingen voor kerst 2018! Wij hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*