kersttafel stylen 2020

Kersttafel stylen 2020; 5x inspiratie voor een feestelijke kersttafel

Kies een kleur
Kleur is een echte sfeerbepaler. Wist je dat consumenten in een kledingwinkel op kleur winkelen? Dus eerst naar de kleur kijken en dan pas naar het model? Kleur is een sfeerbepaler bij uitstek en kleur is persoonlijk. Je kunt een kersttafel stylen in één kleurthema. Dus van kersttafelkleed tot serviesgoed tot accessoires combineer je donkere en lichtere nuances van één kleur. Ton-sur-ton noemen we dat. We zien het in de mode en in het interieur. In het nieuwe kerstmagazine van Cottona zijn tafel 2 en 4 voorbeelden van een ton-sur-ton kersttafel styling.

Kies een thema
Krijgen we dit jaar een witte kerst? In ieder geval op tafel! Creëer de sprookjesachtige sfeer van een wit winterlandschap, berghutten, een knapperend haardvuur op tafel. Kies voor een klassieker als basis, een wit damasten tafelkleed. Kies een dessin dat past bij jouw persoonlijkheid; modern, klassiek, of uni. Voor de styling gebruik je kaarsen en houten accessoires. Op de eetkamerstoelen leg je knusse vachtjes. Bij het thema Natural Christmas laat je je voor de kersttafel styling inspireren door de natuur. Bij Tasteful Christmas laat je je inspireren door eten, het kerstdiner of die lekkere kersttaart.

Ook dit jaar hebben we weer 5 verschillende kersttafel styling ideeën voor jullie uitgewerkt:

 1. White Christmas
  kersttafel-dekken-wit

  Tafellaken en servetten damast Modern, damastcollectie Cottona

  2. Colorful Christmas

  kersttafel-dekken-roze-paars

  Tafellaken oudroze linnencollectie, tafelloper burgundy katoencollectie Cottona

  3. Natural Christmas

  kersttafel-dekken-natuurlijk

  Tafellaken oester linnencollectie, placemats rond jute Cottona

  4. Glamour Christmas

  kersttafel-dekken-glamour

  Tafellaken glitter zilver- naturel (semi-transparant), tafelloper grafiet glamourcollectie Cottona

  5. Tasteful Christmas

  kersttafel-dekken-nordic

  Tafellaken honing, placemats vintage blauw katoenollectie, tafelloper truffel linnencollectie Cottona

  Meer foto’s vind je terug in het kersttafel inspiratie magazine 2020. In dat magazine kun je op de producttekstjes klikken, je wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van Cottona.

  De kersttafelkleden van Cottona zijn verkrijgbaar in alle maten en vormen, rechthoekig, vierkant, rond of ovaal. Maatwerk wordt in eigen atelier gemaakt en normaliter binnen 2 werkdagen verzonden. Maar let op! Vanwege de kerstdrukte lopen de levertijden op. Bestel op tijd!

  Veel plezier met de het stylen van de kersttafel dit jaar!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*