Paastafel
Op de foto: tafellaken indigo katoencollectie, tafelloper en servetten paisley damastcollectie, servetring zilver, Cottona.

Paastafel 2017 met crispy wit, fris geel en indigo

Geel! Als kleur voor op de paastafel een gemakkelijke keuze, maar ik was er lange tijd zó klaar mee. Een aantal jaar kon ik geel in huis – in welke vorm dan ook – echt niet waarderen. Enige uitzondering was een bos zonnebloemen in de zomer, de rest was een no go. Tot vorig jaar. Dat mooie okergoud, trendkleur van 2016 heeft mijn liefde voor de kleur geel nieuw leven ingeblazen. Dit lookje voor de paastafel vind ik enorm charmant en vrolijk, zonder dat het over the top Pasen schreeuwt.

Basis van deze paastafel ons eigen tafellaken in de veelzijdige (en succesvolle!) kleur indigo, uit de katoencollectie. Daar overheen kies ik een loper en servetten in damast paisley. Het is een damastdessin dat we nog niet zo lang in de collectie hebben en mooi is op zowel een klassieke als een meer eigentijdse tafel. Dat crispy witte vind ik prachtig en echt feestelijk. Wist je dat de zilveren servetringen ook uit onze shop komen? De tijd van creatieve vouwwerkjes zal mijn tafel nooit gaan bereiken ben ik bang, dus ik houd het altijd bij een mooie servetring. Staat erg verzorgd en geeft de tafel in dit geval een mooi accent. Het servies van Pomax is lekker aards en niet te strak, mooi vind ik dat. Het mandje van Serax is handig voor versgebakken broodjes, gekookte eitjes of fruit. De glazen van Bitossi home hebben allemaal verschillende kleuren en zijn daardoor lekker speels en ongedwongen. De narcissen zijn mooi in hun eenvoud: na de 1001 varianten op paastak-in-vaas-met-decoratie van de afgelopen jaren vind ik zo’n gewone bos bloemen eerlijk gezegd een heerlijke verademing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*