diner thuis

Restaurant design: diner thuis

In deze tijd kunnen we onze eigen kookkunsten en onze gastvrijheid weer eens laten zien. We waren misschien gewend om buiten de deur te eten maar een diner thuis is ook erg leuk. Het begint al met de voorpret; wat komt er op het menu? Koken we dat zelf of schakelen we een thuiskok in? Hoe dekken we de tafel?


Bij ons thuis is er sprake van een strikte taakverdeling. We bedenken samen het menu. De boodschappen worden verdeeld. Onze eigen thuiskok kookt en onze eigen styliste dekt de tafel. De gerechten hoeven niet ingewikkeld te zijn, een mooie presentatie doet wonderen.

Hoe leuk is het om zelf met de food presentatie te experimenteren? Heel leuk!
Laat je inspireren door het werk van top chefs of kijk eens op onze Pinterest pagina bij Food Styling. Heb je kinderen? Kinderen vinden het ook leuk om te koken en de tafel te stylen. Eten wat ze zelf gemaakt hebben smaakt namelijk veel lekkerder ; ) en in servetjes vouwen zijn het toppers.

De kok zelf moet ook rustig kunnen eten, dus bezorg hem of haar niet te veel stress tijdens het diner. Kies gerechtjes die je van te voren klaar kunt maken, gebruik je oven en ruim alvast op. Op Culy staan lekkere gerechtjes. Investeer in een goede basis voor een smaakvol gedekte tafel. Een mooi servies en een collectie tafellinnen. Met verschillende accessoires creëer je steeds weer een nieuwe look.

Het volgende diner is bij vrienden, wij hebben er al zin in.

Diner thuis. Wij zien een blijvende trend.
Geniet van elkaar en van lekker eten!

PS Cottona heeft een uitgebreide collectie tafelkleden, tafellopers, placemats en servetten. Een tafelkleed op maat bestel je ook online en heb je binnen enkele dagen in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*