Tips voor eten en drinken op je feest

Advertorial

Het WK-staat voor de deur en voor vele gezinnen is dit het ideale moment om eens wat vrienden of familie uit te nodigen om de wedstrijd te komen kijken. Gezellige drukte en met elkaar van de spanning genieten die een voetbalwedstrijd met zich mee brengt! Leuk, de vraag is alleen: wat doe je met het eten en drinken? Wanneer je in de ban van de wedstrijd bent denk je misschien niet 1-2-3 aan het verzorgen van de drankjes of de hapjes. Daarom hier wat tips die je de komende WK-wedstrijden, maar natuurlijk ook tijdens andere gelegenheden, al toe kunt passen!

– Verzorg leuke oranje drankjes! Denk bijvoorbeeld aan een vruchtensap, Aperol Spritz, Oranjebitter of een lekkere cocktail, de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk natuurlijk wel aan de gasten die bijvoorbeeld liever iets zonder alcohol drinken of liever gewoon een biertje krijgen!

–  Maak Rood-Wit-blauwe spiesjes! Gezond én lekker met Aardbeien, peer en bramen!

– Je kunt wanneer je wat meer tijd hebt voor de voorbereiding ook een leuke oranje taart maken! Zo zet je echt iets feestelijks op tafel wat de sfeer er meteen in zal brengen!

– Zorg ook dat de omgeving er leuk en knus uit ziet. Gebruik leuke oranje servetten bij je hapjes, gebruik mooi gekleurd servies en maak gebruik van oranje rietjes bij de cocktail, dit kan al echt die vrolijke touch geven!

– In de supermarkt heb je vaak al veel kant-en-klare hapjes welke je kunt serveren. Wanneer je budget wat kleiner is of je gewoon zelf aan de slag wilt gaan kun je deze uiteraard wel gebruiken als inspiratie!

– Tijdens de wedstrijd wil je misschien zelf ook voldoende tijd hebben om deze te bekijken, geen tijd dus om lang in de keuken te vertoeven! Zorg dat je tijdens de wedstrijd gewoon wat hapjes of snacks op de tafels hebt staan. Denk bijvoorbeeld aan olijfjes, stukjes kaas en worst of wat nootjes. Zo hou je iedereen wel stil!

Zie je het allemaal niet zo zitten en geef je het verzorgen van de avond liever uit handen aan een professional? Er zijn genoeg aanbieders van catering aan huis. Op die manier hoef je misschien zelf alleen maar te denken aan gepaste drankjes voor je gasten en kun je optimaal van de wedstrijd genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*