Moederdag cadeau Cottona blog

Top 5 Moederdag:
welk Moederdag cadeau kies je?

Moederdag cadeau 2014 gaat terug naar de basis. Van ons mag je alle clichécadeaus als rozen en bonbons vergeten, dit jaar gaan we voor uniek, persoonlijk en eigengemaakt. Wij geven je een aantal ideetjes voor een Moederdag cadeau dat je zelf maakt, zelf bestelt of gemakkelijk personaliseert. Succes verzekerd!

Cottona blogt - Moederdag cadeau - teacup candles

Persoonlijk  – teacup candles

Met stip op één staan de persoonlijke cadeautjes. Ga eens aan de slag met het zelf beschilderen van servies, het maken van handafdrukken van de (klein)kinderen of een persoonlijk schilderij. Wij hebben deze prachtige teacup candles op onze to-do list gezet. Makkelijk te maken, prachtig resultaat! Shop de theekopjes bij de kringloop of kijk bij je eigen moeder in de kast. Grote verrassing als ze dan haar eigen kopje terugziet als Moederdag cadeau in deze onverwachte vorm!

placemat zwart wit

Lekker wakker worden – breakfast in bed

Een ontbijtje…wat is er feestelijker dan mama verrassen met een lekker ontbijtje op bed? Wij vonden een aantal lekkere ideetjes op Pinterest, die we op een apart Pinterest Moederdagbord hebben gezet. Maak de verrassing compleet met één van onze nieuwe cadeausets. Een combinatie van twee placemats, twee servetten en bijpassende servetringen bijvoorbeeld. Liever wat klassieker? Kies dan voor de combinatie van onze damasten tafelloper met servetten en bijpassende verzilverde servetringen.

155bc8584c2a9eb7b8ff4311d19d9a88

Lekker zoet – Macarons

O la la…Macarons zijn onze zoete zonde bij uitstek. Daar kun je me echt ’s nachts voor wakker maken. De echte, originele haal je bij LaDuree in Parijs. Maar bij Tricks ’n Treats weten ze er ook raad mee! Zelf maken wordt in dit geval zelf bestellen, want met slechts een paar muiskliks bestel je jouw persoonlijke cadeautje. Geen liefhebber van macarons? Ze hebben ook fudge, cupcakes, brownies en blondies. En voor degene die zich aan homemade macarons wil wagen, we hebben een recept voor je op ons Pinterestbord gezet!

12579

Cultuur – Rijksmuseum

Een dagje Amsterdam is altijd een goed idee. Daarbij mag je het Rijksmuseum zeker niet vergeten: wij vinden het nog altijd ontzettend inspirerend om al die mooie kunst te zien. Ook de kinderen hebben het hier naar hun zin! En wist je dat het Rijksmuseum ook een eigen collectie servies heeft met items die zijn geïnspireerd op de kunstcollectie. Mooi om een bezoek aan het museum mee af te sluiten, of eenvoudig via de eigen webwinkel te koop.

6e081b4971de6b11908bd60b6dfbcfef

Bloemen – flowerbomb of bloemenkaart

Zeg het met bloemen blijft natuurlijk populair. Wij gingen op zoek naar leuke nieuwe varianten hiervan. We stuitten op de Flower Bomb, een bal gevuld met bloemenzaadjes die de ontvanger alleen nog maar in de grond hoeft de stoppen. Licht en water doen de rest en zorgen voor een mini-bloembed met prachtige veldbloemen. Een andere is de bloemenkaart: een prachtig ontwerp waar je je eigen persoonlijke moederdagwens op kunt schrijven. De ontvanger stopt de kaart in de grond en ook hier verrijst na een aantal dagen een mooi bloembedje.

Hoe je het ook gaat vieren, wat je ook gaat doen: wij wensen je alvast veel moederdaginspiratie en veel plezier met jouw voorbereidingen voor Moederdag! Kijk voor ons persoonlijke Pinterestbord hier.

  Alle beelden: eigen bezit of Pinterest.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*