Italiaans tuinfeest
Beelden: Pinterest en Cottona

Tuinfeest in festival- of Italiaanse stijl

Tuinfeest op komst? Natuurlijk, het is zomer en dan is er genoeg te vieren. Eindexamen, vakantie, een spontane vrije dag of misschien een bruilof of trouwdag. Spontaan diner of een uitgebreid tuinfeest…je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij inspireren met een informele party in festivalstijl en een buitenfeest met een Mediterraan tintje.

Tuinfeest in festivalsfeer

Foodtrucks zijn it! Het zijn grappige autootjes met hippe mannetjes en vrouwtjes die de meest lekkere gerechtjes serveren. Je ziet ze bij festivals, maar wist je dat je ze ook zelf kunt inhuren? Het is een soort live catering op locatie. Wij worden blij van de lokale specialiteiten van De Streekchef en van de truck van De Melksnor. De tafelschikking is losjes, wij kiezen voor tafelkleden van onze collectie natuurlijk linnen.

Festival Tuinfeest

Beelden: Pinterest en Cottona

Tuinfeest Italiaanse stijl

Een tuinfeest met een Mediterraan tintje lijkt ons ook wel wat. Waar allerhande heerlijks vanuit de achterklep van zo’n kleine Piaggio of Citroën komt (dan vraag ik me altijd weer af waarom ik zo’n grote keuken heb!) en de tafellakens van mooi klassiek damast zijn. Stiekem zou het ook wel een bruiloft mogen zijn, zo’n intiem klein feestje met uitsluitend dierbaren.

Happy summer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*