sierkussens voor buiten

Tuinfeestje? Mooie tuintafelkleden en bijpassende sierkussens voor buiten. Voor extra sfeer én comfort.

Dat je met Cottona sfeer brengt op de tuintafel wist je waarschijnlijk al. Cottona is al 14 jaar hét adres voor tafelkleden op maat. Ook voor uw tuintafel maken ze tuintafelkleden op maat. Nieuw dit seizoen zijn de bijpassende sierkussens voor buiten en zitkussens voor buiten. Met Cottona tuinkussens wordt buiten tafelen nog sfeervoller én comfortabeler.

Tuintafelkleed op maat
Ook voor buiten geldt dat er allerlei maten en vormen tafels te koop zijn. Vind dan maar eens een passend tafelkleed voor buiten. Bij Cottona slaag je gegarandeerd want als een standaard maat niet past dan worden de tafelkleden gewoon voor je op maat gemaakt. De collectie tuintafelkleden bestaat uit 9 verschillende kleuren. Een mooi tuintafelkleed is een kleed dat er mooi uitziet én UV- en weerbestendig is. De buitenkleden uit de outdoorcollectie van Cottona zijn dat. Een buitenkleed van Cottona is gemaakt van 100% Dralon®. Dus geen plastic of tafelzeil, het materiaal heeft juist een heel natuurlijke look en is bijna niet van een katoenen tafellaken te onderscheiden. Als uw tuintafel een afwijkende vorm of grootte heeft, bestel je met de online tool eenvoudig een buitenkleed op maat.

tuintafelkleed

 

tuintafelkleed en zitkussen voor buiten

 

tuintafelkleed

 

tuintafelkleed teflon

 

sierkussens voor buiten

Bijpassende sierkussens voor buiten
Vanwege de grote vraag van klanten heeft Cottona een bijpassende kussenlijn voor buiten ontwikkeld. De serie bestaat uit drie formatensierkussens, 50x50cm, 40x60cm, 30x45cm en een zitkussentje van 39x39x2cm. Verkrijgbaar in dezelfde 9 stofkleuren als het tuintafelkleed. De sierkussens voor buiten worden in eigen atelier gemaakt en luxe afgewerkt met een zomerse bies en een rits zodat de hoesjes afneembaar en wasbaar zijn.

Een sierkussen voor buiten moet er niet alleen mooi uitzien. Een outdoor kussen moet ook UV- en weerbestendig zijn. De tuinkussens van Cottona zijn gemaakt van 100% Dralon®. Deze stof kan tegen een regenbuitje en verschiet niet in de zon! Gegarandeerd jarenlang plezier van deze mooie kussens voor buiten. De verschillende maten en kleuren zijn goed te mixen & matchen.

sierkussens voor buiten

 

outdoor kussens loungebank

 

Bijpassende zitkussens voor buiten
Voor meer zitcomfort in houten en metalen tuinstoelen heeft Cottona ook een zitkussen voor buiten ontwikkeld. Het formaat is universeel, 39x39x2 cm. Het kussen is niet alleen decoratief, met de zitkussen voor tuinbank en tuinstoel kun je heerlijk comfortabel zitten. Voor extra lang buiten tafelen wel zo fijn!

De zitkussens voor buiten van Cottona zijn geschikt voor toepassing op vele houten, kunststoffen en metalen tuinmeubelen, onder andere Fermob Luxembourg tuinstoelen en Emu Star tuinstoelen.

Fermob Luxembourg zitkussen

Fermob Luxembourg met outdoor zitkussen van Cottona. Wasbaar en tweezijdig te gebruiken.

 

Emu Star zitkussen

Emu Star met outdoor zitkussen van Cottona. Wasbaar en tweezijdig te gebruiken.

U maakt uw tuinkamer en buitenterras extra sfeervol deze zomer met de tuintafelkleden en bijpassende  tuinkussens van Cottona.

Wij kijken uit naar een mooie zomer en lekker lang buiten tafelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*