Zomers tafelkleed op maat
Beeld: Cottona en Pinterest

Zomers tafelkleed op maat – kleed à la carte

De zomer zit vol feesten en feestjes. Niet voor niets: proosten, feesten en dineren is net wat leuker, lekkerder en gezelliger als het buiten kan. Een tafelkleed op maat voor je buitentafel is dan een slimme keuze. Want niets staat zo onverzorgd als een net niet passend kleed op die lekker royale tuintafel.

Een tafelkleed op maat kun je bestellen in alle stofsoorten van de site. Onbetwist succesnummer van de zomer is ons buitenkleed op maat. Maar er zijn gelegenheden waarbij je misschien liever kiest voor een andere stof. We geven je graag een paar voorbeelden van hoe verschillende stoffen zorgen voor een totaal andere sfeer aan tafel.

Tafelkleed op maat – glamourcollectie

Een trouwfeest, receptie of gewoon een niet alledaags etentje. De maatwerkkleden uit onze glamourcollectie maken het mogelijk! Door de half transparante stof zie je de structuur van de buitentafel en dat geeft een mooi subtiel effect. Ivoor, zilver en brons zijn mooi in combinatie met een ingetogen styling, onyx maakt dat zilveren bestek of accessoires extra aandacht krijgen.

Zomers tafelkleed op maat

Beelden: Cottona en Pinterest

Tafelkleed op maat – damast

Niks zo feestelijk als een crispy wit damasten tafelkleed. Mooi in een groene omgeving met lichtjes in de boom en kaarsjes op tafel. Een uni, of juist Paisley of Classic? Iedere stof zorgt voor een eigen sfeer aan tafel.

Zomers tafelkleed op maat

Beelden: Cottona en Pinterest

Tafelkleed op maat – linnen

Koel en clean, dat is linnen op tafel. De structuur van de linnen tafelkleden is prachtig en geeft de sfeer direct een boost. De natuurtinten zijn mooi op elkaar afgestemd, dus experimenteer gerust met ton sur ton servetten of tafellopers.

Zomers tafelkleed op maat

Beelden: Cottona en Pinterest

Tafelkleed op maat – vorm

Onze tafelkleden op maat zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. En het is mooi hoor: een ovalen tafel met een tafelkleed dat perfect de rondingen volgt. Een vierkant kleed met keurige hoeken. Of een rond kleed met golvende overhang. Ook voor robuuste langwerpige familietafels hebben we een passend formaat tafelkleed. En: binnen 2-4 werkdagen is ons maatwerk verzendklaar. Wanneer plan jij je buitenfeestje?

Zomers tafelkleed op maat

Beelden: Cottona en Pinterest

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*