tafeldecoratie
Foto’s: tafelkleed olijf en servet natuurlijk linnen: Cottona, vaasjes Bloomingville via bricliving.nl, bloemen via bloomon.nl, eetkamerstoel via hkliving.nl

Hallo Lente! Tafeldecoratie in olijf met oudroze

Het is tijd voor tafeldecoratie met kleur. Bye bye winter met koele basistinten, hallo Zuid-Europese vrolijkheid met een vleugje romantiek. De woontrendkleur groen zet door, ook op tafel. Deze frisse tint is voor mij het symbool voor een nieuw begin en vers groen blad. Op tafel is het prachtig combineren met zachte pastels zoals oudroze. Een iets diepere tint bordeauxrood geeft de tafel iets minder lieflijkheid en net dat beetje meer stoerheid. Neo-romantiek heet de trend officieel. Ik vind ‘m prachtig!

Ik zie deze tafeldecoratie voor me op een mooie, doorleefde boerentafel met rieten (ook weer helemaal terug!) stoeltjes, in een zonnige serre op vrijdagmiddag. Het tafelkleed is groot en nonchalant, het komt uit onze katoencollectie en het is de kleur olijf en ik vind het écht zo’n begin-van-de-lente kleur. Hier is het afgestyled met vers groen in kleine vaasjes. Wat ook mooi is: takken kersenbloesem in een hoge vaas. Het servies is mix & match en kan alles zijn: fijne mokken van Hema of ASA, gekleurde glazen en de oude gebaksbordjes van oma. De bloemen in de stijl van Bloomon vind ik prachtig: minder gedoe met groen opvulsel maar alle aandacht voor bijzondere bloemen en een nonchalant stijltje. Dit soort boeketten kunnen me ook niet kleurrijk genoeg zijn. De servetten komen uit onze collectie met natuurlijk linnen stoffen. Ken je de goeie eigenschappen van deze stof eigenlijk al?

Tafeldecoratie: Cottona zet de toon

Met deze stylingcombinatie zet Cottona de toon voor het nieuwe voorjaar. Maar: more to come! Komende weken staan in het teken van Pasen en de nieuwe kleuren van onze collectie buitenstoffen. Ik verheug me er nu al op, jij ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*