Beelden: Cottona en Pinterest

Kerstsfeer in huis – Deck the halls, the livingroom…everything!

Het mag weer: kerstsfeer in huis. Ik geniet ervan om ons huis aan te kleden voor de feestelijke decembermaand. Basis van de kerstsfeer in huis is mijn koffer met dierbare kerstdecoraties, aangevuld met vers groen en nieuwe stylingelementen.

Mijn tip: beperk je zeker niet tot alleen het stylen van de (kerst)tafel, maar stem er wel je decoratie op af. Zo zorg je voor eenheid in stijl en kleur. Bij ons op tafel komt dit kleed van onze glamourcollectie. Ik style het op een ingetogen manier, met veel vers groen, wat koperaccenten en zwart. Het hele huis doet mee: op de voordeur komt een krans (we hebben zo’n ouderwetse deur, daar hoort gewoon een krans op), in de gang komt verse mistletoe en een vers boeket eucalyptus voor instant kerstgeur, op het dressoir of op tafel komt een groot dienblad vol lichtjes. Verder kan ik altijd rekenen op de creativiteit van de kinderen. Zij brengen jaarlijks de meest prachtige knutselwerken mee naar huis. Die natuurlijk mijn zorgvuldige styling helemaal teniet doen, maar tegelijkertijd het meest dierbaar zijn van alles.

Veel kerstvoorpret gewenst! Wij verrassen je deze mand op ons blog met meer inspiratie over kerstsfeer in huis. En heb je ons digitale kerstmagazine al gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*