Foto's: Cottona, Broste Copenhagen, Pinterest

Kersttafel 2016 dekken: sfeer, stijl en karakter

De kersttafel van 2016 is uitbundig en ingetogen, klassiek en modern, kleurrijk en uni. Want iedereen dekt de tafel op zijn eigen manier. Met bijzonder servies, duizend kaarsjes, een groot boeket of veel glitter en glamour. Alles mag, alles kan en Cottona houdt van alle stijlen. De kersttafel dekken is een feestje!

Tips tafel dekken kersttafel 2016

De kersttafel van 2016 is een tafel vol aandacht. Een mooi gedekte kersttafel is een kwestie van voorbereiden: als u overdag de tijd neemt om de tafel te dekken, heeft u straks als de gasten komen meer tijd voor gezelligheid. Het is ook een mooie binnenkomer. Meer welkom kun je je niet voelen!

Creƫer een sfeer op de kersttafel rondom de voor u onmisbare elementen. Moet dat antieke servies beslist op tafel? Of wilt een groot uitbundig bloemstuk? Dit soort elementen bepalen uw uitgangspunt. Vervolgens bekijkt u welk kleed daar het beste bij past. En denk ook aan een goede tafelbeschermer: hitte, vocht, stoten en krassen kunnen zorgen voor beschadigingen aan uw tafel. Met de styling maakt u het tenslotte zo ingetogen of uitbundig als u zelf graag wil. U kunt alleen witte kaarsen (op de kersttafel vind ik lange dunne kaarsen echt prachtig) neerzetten, kiezen voor stompkaarsen of voor waxines in glas. Bloemen zijn een must op de kersttafel van 2016, maar een takje eucalyptus of een vrolijke Christmas cracker zijn ook leuk. Houd bij de styling ook alvast rekening met de schalen en bakjes die later op tafel komen. Het is niet de bedoeling dat u voor het diner alles er weer af moet halen. Met de juiste bescherming, een mooi kleed en een persoonlijke styling wordt de kersttafel 2016 gegarandeerd een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*