cottona-linnentafelkleed-collage-1

Linnen tafelkleed – green is the theme

Veel heb je niet nodig voor dit feestje: een tafel in het gras, blote voeten en een natuurlijk linnen tafelkleed. Verzamel mooie takken en bloemen uit eigen tuin of wilde bloemen langs de kant van de weg.
Prachtig bloeiende hortensia’s en geurende lavendel daar word ik blij van. Snoei er lustig op los en leg al je vondsten op tafel. Mix en match kleuren en vormen. Combineer verschillende bladvormen en texturen tot een spannend geheel.

50 tinten groen

cottona-linnentafelkleed-collage-2

Beelden: Cottona

Op onze tuintafel ligt de hele zomer een donkergrijs tafelkleed uit de buitencollectie. Leg er een natuurlijk linnen loper overheen en het geheel ziet er ineens een stuk groener uit. De onregelmatige structuur en de kleur van vlas geven dat fijne puur natuur gevoel. Neem je rieten mandje mee de tuin in en ga aan de slag met je snoeischaar. Kijk goed om je heen en zoek naar de verschillende structuren van bladeren en bloemen om juist die onregelmatigheid in het natuurlijk linnen te benadrukken.

Landelijke sferen

cottona-linnentafelkleed-collage-3

Beelden: Cottona

Heb je niet veel tijd? Dan is lavendel de oplossing! Een paar takjes geven je tafel al snel een nostalgisch landelijk gevoel. De eenvoud van het Franse platteland in een handomdraai op tafel. Ton sur ton met een natuurlijk linnen tafelkleed en linnen servetten, Santé!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*