Foto’s: Cottona en Pinterest

Paasvoorpret – Welk paastafelkleed leg jij op tafel?

Het is alweer bijna Pasen. Welk paastafelkleed ik op tafel leg, daar ben ik nog niet uit. Om de keuze wat te vergemakkelijken heb ik moodboards gemaakt in vier verschillende stijlen, met steeds een ander tafelkleed en andere paasdecoraties. Hiermee maak ik de keuze hopelijk iets eenvoudiger. Kijk je mee?

Paastafelkleed – Mellow yellow

Geel is de paaskleur bij uitstek en eigenlijk kun je er niet omheen. Ik kies voor een rond kleed met frisse kleuren servies en bijpassende paasdecoraties. Ton-sur-ton of met andere mooie zachte pastelkleuren. Eén ding is zeker: ook al regent het tijdens Pasen pijpenstelen, met dit paastafelkleed en deze paasdecoraties schijnt de zon aan tafel!

Pasen in zachte voorjaarskleuren. Foto’s: Cottona en Pinterest

Pasen in zachte voorjaarskleuren. Foto’s: Cottona en Pinterest

Paastafelkleed – Black&White

Zwart met Pasen? Jazeker, en het is prachtig! Kies eens voor een grafische styling met zwart/witte eieren als paasdecoratie, een strak wit kleed met grafisch dessin of prachtig strak hotellinnen. Stoer!

Pasen in zwart-wit

Pasen in zwart-wit: onverwacht mooi. Foto’s Cottona en Pinterest

 

Paastafelkleed – Klassiek met gevoel voor drama

Ons damast classic in roomwit is een tijdloze klassieker voor iedere gelegenheid. Ik kies voor een eigentijdse combinatie met goud en glitter, een bescheiden centerpiece (of twee of drie) en feestelijke bubbels. Want wie zegt dat glitters alleen voor Kerstmis zijn?

Klassiek met een vleugje glamour

Klassiek met een vleugje glamour. Prachtig! Foto’s: Cottona en Pinterest

 

Paastafelkleed – Naturals

Natuurlijk kun je ook kiezen voor de ongecompliceerde vrolijkheid van het voorjaar. Voor natuurlijke materialen, mooie bloesemtakken en de eerlijke geur van versgebakken brood. Voor een mooi tafelkleed in mokka of oester of natuurlijk linnen en homemade decoraties. Gezellig!

Meer paasinspiratie, paastafelkleden of paasdecoratie? Vorig jaar schreven we er ook al over. Je vindt de oude artikelen hier en hier. Een heerlijk paasrecept vind je hier.

Pasen met mooie natuurlijke elementen

Pasen met mooie natuurlijke elementen. Foto’s: Cottona en Pinterest

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*