Cottona servies najaar 2018

Serviezen – Top 5 tafel dekken met kleuren en patronen

Hebberig worden we van deze serviezen met betoverende patronen en kleuren. Van minimalistisch en exotisch tot (ja, echt waar) pastelkleurig servies gebaseerd op de jaren ’80. Mix en match met je favoriete tafelkleed uit de Cottona collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij geven je alvast wat inspiratie.

cottona-servies-trends-2018-iitalaaikaIittala – Taika

De pauw en uil kennen we inmiddels al 10 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft het Taika servies een sprookjesachtige update gekregen. Het opvallende servies vraagt om een rustige basis. Wij kiezen daarom een katoenen tafelkleed in de kleur Café Latte of indigo.

cottona-servies-trends-2018-wedgwoodjasperconran

Jasper Conran – Chinoiserie Green

Wauw, wat een geweldige kleur groen! Dat is het eerste wat wij dachten bij het zien van de Chinoiserie Green collectie van Wedgwood. Het bloemdessin geeft een exotisch Aziatisch tintje aan het servies. Het zilveren randje maakt het weer ‘Wedgwood klassiek’. Een wit damast tafellaken is natuurlijk perfect, maar wij durven ook Ton sur Ton met een groen katoenen tafelkleed. Een geweldige combinatie voor wie houd van kleur op tafel.

cottona-servies-trends-2018-hklivinggalleryHKliving – Gallery

De jaren 80 herleven met dit servies van HK living. Heldere pastelkleuren in speelse vormen zijn een feestje op tafel. Een linnen tafelkleed past hier perfect bij. Ons advies: ga voor de kleur Jade groen. Een frisse tegenhanger van de traditionele najaarskleuren.

cottona-servies-trends-2018-furstenbergesteFürstenberg – Este

Dit servies van Fürstenberg is een echte allrounder. Minimalistisch design met een mooie balans tussen kleurvlakken en grafische gouden lijnen. Prachtig voor een voorjaarstafel met fris wit damast. Dit najaar, met de feestdagen voor de boeg, kiezen wij voor een gouden tafelkleed.

cottona-servies-trends-2018-royaldelftRoyal Delft – Peacock symphony

Een paradijselijk servies gecreëerd door de meester schilders van Royal Delft. Het verfijnde patroon is een genot om naar te kijken. Zonde om in de kast te laten staan. Met een koningsblauw tafelkleed wordt het een prachtig Hollands stilleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*