maison et objet tafel dekken trends 2018

Tafel dekken trends 2018 – Maison et Objet beursbezoek

Hoe gaan we de tafel dekken in 2018? Een visueel verslag van twee heerlijke en vooral inspirerende dagen beursbezoek in Parijs.

Gien servies

Een gedeelte van de beurs speelde zich af in de binnenstad. In de chiquere wijk Saint-Germain-des-Prés. Als toerist kom je daar niet zo snel maar hier ontdek je wel dit soort prachtige winkeltjes. Wat mij betreft mogen dit soort authentieke merken op de werelderfgoedlijst. Handbeschilderd serviesgoed uit Gien.

styling collage februari cottona blog

2018 = kleur op tafel. Tafellinnen, serviesgoed en tafeldecoratie. Mix en match van verschillende kleuren.

styling collage februari cottona blog

Nog zo’n prachtig merk dat zichzelf blijft en toch eigentijds is. https://kaymet.co.uk/ Uit Londen dit keer. De designklassieker onder de dienbladen.

merci voor serax servies

De tegenhanger van al die vrolijkheid aan tafel is de authentieke trend. Pure materialen, natuurtinten, handwerk, aardewerk. Imperfectie is de nieuwe schoonheid.
Dit servies is ontworpen door conceptstore Merci voor Serax Prachtig in combinatie met een linnen tafelkleed van Cottona

ibride kastje

Een hip Frans merk is Ibride design Kun je vergelijken met Seletti uit Italïe. Producten met een knipoog zoals dit kastje. Geinig.

styling collage februari cottona blog
Veel verrassende kleurcombinaties gezien. Geel met beige, accessoires van hout, touw en riet.
Met de kleuren uit onze buitencollectie kun je dit stijltje perfect maken. Grote bladeren in vaasjes op tafel en je waant je zo in vakantie sferen.

styling collage februari cottona blog

Petrol is een nieuwe kleur in de katoencollectie van Cottona. Prachtig in combinatie met oudroze, grijs of indigo. Ik verheug me er al op om de tafel hiermee te dekken. Foto volgt in ons voorjaarsmagazine  : )

styling collage februari cottona blog

De beste afsluiter na een lange beursdag. Heerlijk eten bij ons favoriete Indiase restaurant, Samrana in Montmartre. Onder het genot van lekker eten filosoferen over het leven en de toekomst van Cottona. Nieuwe inkoop, evaluatie 2017, begroting 2018, nieuwe websites… en alles wat verder nog ter tafel kwam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*