Tafel op maat
Beelden: Cottona, Houtmerk, Tafels-tables en Van Fred

Tafel op maat – mijn Top 3

Een tafel op maat? Vroeger had je de keuze uit een eettafel voor 4 of 6 personen. En als je geluk had was er ook nog eentje in het vierkant. Hoe je tafel eruitzag, dat bepaalde de producent. En nu? Nu heb je volop keuze uit inspirerende tafels op maat die je helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Ik geef je deze week mijn Top 3 van online adressen waar je prachtige tafels ‘zelf’ kunt maken.

Tafel op maat – mijn Top 3

Bij Houtmerk weten ze alles van massief hout en hoe dat het best tot zijn recht komt. Je kunt hier terecht voor prachtige eetkamer- of salontafels. Maar ze doen veel meer! De ontwerpen zijn prachtig en minimalistisch. Tafels-tables is de site van ontwerper Jean-Marie Waelkens. De site staat vol prachtige tafels op maat, die hij zelf ‘meubels met een ziel’ noemt. Het is puur vakmanschap, de liefde voor het vak straalt ervan af. Van hem is de tafel op de foto’s van onze website, ook is onze keukentafel van hem. Van Fred is een site met alleen tafels op maat, zowel houten als betonnen als multiplex als de echte boomstamtafels. Onder het motto ‘Dutch design for you’ kun je gemakkelijk stap voor stap je droomtafel samenstellen en direct bestellen.

Tafel op maat – tafellaken op maat

En wat leg je op zo’n prachttafel op maat? Natuurlijk een tafelkleed op maat! Meer tafel laten zien? Denk dan eens aan een tafelloper of placemats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*