Beelden: Pinterest en Cottona

Tafelkleed op maat – Zomers tafelen is maatwerk

Tuintafels zijn er in alle soorten en maten. En op de tafel? Daarop kiezen we voor een tafelkleed op maat. Juist in de zomer is er genoeg te vieren: een luchtig tuinfeest, een sfeervol trouwfeest, casual familiefeest of verjaardag. Een uitgelezen gelegenheid om te kiezen voor een mooi, vers, nieuw kleed op maat. Kijk je mee naar onze sfeerimpressies?

Tafelkleed op maat – ovalen kleed

Dit prachtige ovalen tafelkleed op maat doet het geweldig op deze tafel. Voor mij is het een mooi voorbeeld dat laat zien dat damast zich ook lekker voelt in een wat meer casual setting.

21 juli - beeld 1 - damast tafelkleed op maat ovaal Cottona

Tafelkleed op maat – natuurlijke eyecatchers in linnen

Toegegeven, het uitzicht is de echte eyecatcher. Maar deze royale tafel gedekt met natuurlijk linnen is binnen deze natuurlijke setting helemaal goed gekozen!

21 juli - beeld 2 - tafelkleden op maat linnen Cottona

Tafelkleed op maat – Franse bistrosfeer

Zo’n Frans sfeertje…heerlijk. Op een ronde tafel is een vierkant kleed leuk en nonchalant. De frisse kleurtjes doen de rest.

21 juli - beeld 3 - tuintafelkleed op maat Cottona

Tafelkleed op maat – Natuurlijke styling

Kies eens voor een effen kleed met daarbij onverwachte natuurlijke materialen als deze citroenen. Ruikt niet alleen heerlijk, het staat ook prachtig! Wat ons betreft een superidee voor een ongecompliceerde tafelstyling, en op en top zomers.

tuintafelkleden op maat Cottona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*