Foto's: Cottona, Zone Denmark, Broste Copenhagen, Kristie van Noort, Wedgwood.

Servies top 5 – warme kleuren voor het najaar

Servies, een mooi tafelkleed, kaarsen, bestek… uitgebreid binnen tafelen is heerlijk! Dat vinden wij trouwens niet alleen; wist je dat het koninklijk huis dit jaar voor 14 miljoen nieuwe kopjes en schoteltjes koopt? Daarbij vergeleken zijn onze 5 inspiratiecombinaties een koopje 😉 Ik ben trouwens wel erg benieuwd wat voor tafelkleed de Koning en de Koningin op tafel leggen. Dit zal jammer genoeg wel gissen blijven…

Top 5 servies: Scandic chic

cottona 3 oktober - servies - duo 1

Deze combinatie vinden we prachtig: de diepe kleuren van het servies van Broste Copenhagen gecombineerd met een kleed uit onze katoencollectie. En een leuke trend vinden wij dat je mooie borden ook steeds vaker als decoratie aan de muur ziet. Wat ons betreft een aanrader!

Top 5 servies: Deens met damast

cottona 3 oktober - servies - duo2

Zone Denmark is een aanrader: strakke lijnen, mooie matte kleuren en iconische vormen. De schalen verdienen met hun prachtige verschijning een Red Dot Design Award, wat ons betreft is dat dik verdiend. Samen met ons damast Stripes zorg je voor een fris en spannend contrast.

Top 5 servies: Hollands trots

cottona 3 oktober - servies - duo3

Kristie van Noort maakt prachtig werk. Deze serie vinden wij prachtig in combinatie met de kleden van onze linnencollectie, tikkeltje seventies geteleporteerd naar najaar 2016.

Top 5 servies: natuurlijke materialen

cottona 3 oktober - servies - duo4

Picknicken kan – net als barbecueĂ«n – in alle jaargetijden. Dit servies is daar supergeschikt voor: het is recyclebaar en superlicht. Het kleed dat mooi bij deze zoete kleurtjes past, is ons natuurlijk linnen. Volop natuurgevoel!

Top 5 servies: klassiek glamourous

cottona 3 oktober - servies - duo5

Naast onze kleine obsessie voor scandinavisch design, vinden we een op en top klassieke tafel ook nog steeds fantastisch. En we hebben sowieso een zwak voor Wedgwood. Dit servies vinden we geweldig als feestelijke eyecatcher op tafel. Gecombineerd met de zachte half-transparante stof van onze glamourcollectie in bijvoorbeeld zilver of glitter transparant krijg je een mooi contrast dat de feestvreugde zeker verhoogt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*