Cottona zomertafel 2018

Zomertafel 2018 – Buiten tafelen in stijl

Het is zomer! Is jouw terras al summerproof? Met een tafelkleed uit de buitencollectie van Cottona ben je helemaal klaar voor het zomerseizoen. Deze collectie tafelkleden is UV bestendig (verschiet niet in de zon) en kan tegen een buitje. Bovendien zijn de buiten tafelkleden voorzien van een Teflon coating waardoor vocht en vlekken niet direct in de stof doordringen. Een tafelkleed wat je dus gerust de hele zomer buiten kunt laten liggen. Ideaal.

Nog geen idee wat jouw stijl gaat worden deze zomer? Wij geven je graag inspiratie voor jouw persoonlijke zomertafel. Kijk je mee?

Hidden garden
Cottona zomertafel 2018Deze eenvoudige tafelstyling heeft een resortachtige luxe uitstraling. Het donkergrijze tafellaken uit de buitencollectie is altijd een goede match met een wit linnen tafelloper.
Onze nieuwe kleur Jade groen is een geweldige zomerkleur en maakt van deze zomertafel een verfrissend tafereeltje.  Zie je het al voor je? Wij wel hoor.

Lemon field
Cottona zomertafel 2018

Een mediterrane sfeer in eigen tuin. Het is niet moeilijk. Gebruik mooie aardetinten zoals het tafellaken in de kleur Strand uit de buitencollectie. Een donker en robuust servies geeft een mooi contrast met een placemat in zomers geel. Het servet mag lekker losjes op tafel liggen. Zo kun je ook zonder Middellands Zee klimaat de hele zomer in eigen tuin genieten.

Evening park
Cottona zomertafel 2018

Van ontbijt naar lunch en de dag afsluiten met een uitgebreid diner. Met deze zomertafel styling kun je de hele dag vooruit. Begin de dag vrolijk met het vintage roze tafelkleed voor een lekker ontbijtje. Tijdens de lunch voeg je deze mooie parelgrijze linnen tafelloper toe. Een chic diner
’s avonds? Geen probleem. Een paar donkerblauwe servetten met zilveren servetringen maken het helemaal af.

Heb jij al een voorkeur? Bekijk het online zomertafel magazine 2018 voor de uitgebreide omschrijving en meer foto’s van iedere stijl. Laat je inspireren en maak er een heerlijke zomer van in eigen tuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*