Cafe latte lekkere koffie en trendy interieurkleur

Café latte, lekkere koffie en trendy interieurkleur

Bij Cottona wordt veel koffie gedronken. Lekkere koffie uit zo’n prachtige koffiemachine. De geur van de koffiebonen en het maalgeluid van de machine dragen bij aan de beleving van dat verse kopje koffie, speciaal voor jou gemaakt. Koffie is beleving. Niet alleen thuis maar ook in de stad zoeken we de koffiebeleving op. Steden zitten vol met hippe koffietentjes. Met een mooi interieur, knappe barista’s en blinkende koffiemachines laten ze dat kopje koffie nog beter smaken.

Koffiemachine thuis
Wat we in de stad zien willen we ook graag thuis. Ook wij hebben ooit de verleiding niet kunnen weerstaan en een prachtige koffiemachine van Jura gekocht; met piston. Je moet alleen niet vergeten s’ochtends, voor je naar je werk gaat, de piston uit de machine te halen. Dat levert namelijk vieze koffie en extra schoonmaakwerk op ; ) Zo’n machine is erg mooi maar vraagt aandacht en onderhoud. Niet aan ons besteed. De pistonmachine is vervangen door een Nespresso apparaat. Heerlijke koffie zonder extra werk.

Koffiekleur in huis
Alle koffietinten zijn dit najaar helemaal hot in het interieur. De koele grijstinten hebben plaats gemaakt voor warme bruintinten. Combineer de verschillende koffietinten met elkaar. Om het fris te houden combineer je deze met hout, roomwit en groene planten. Op de muren Flexa’s Café Latte muurverf, aan tafel Latte stoelen van Riviera Maison en op tafel Café latte tafeltextiel van Cottona. Dan smaakt de koffie thuis nog lekkerder. Beleving hè 😉

PS Koffie thuis? Verras je gasten eens met eens Chai Latte, Kurkuma Latte, of Red Velvet Latte.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*