styling collage februari cottona blog

Kersttafel 2017 –
Een winterse reis van Toscane tot de Schotse Hooglanden

Met de feestdagen in het vooruitzicht begin ik alweer te popelen om het huis kerst-proof te maken. Het zal je vast niet verbazen, mijn hoogtepunt is het stylen van de kersttafel ; )

Voor Cottona presenteren we ieder jaar vijf kersttafel stijlen. Je vind ze in het nieuwe Cottona kersttafel magazine 2017. In deze post alvast een voorproefje.

Tuscan vineyard

cottona-kerstmagazine-tuscanvineyard

Een sober gedekte lange tafel, eenvoudig en puur. Met bijpassende materialen gedekt. Prachtig linnen, oude broodplanken, een aardewerk servies, antiek zilver en glaswerk. Gerechten van Biologische producten geserveerd met de beste Italiaanse wijnen. Ik schuif graag aan.

Swiss valley
cottona-kerstmagazine-swissvalley

Robuust Zwitsers met een chique touch. Voor een feestelijk tintje dek je de tafel met een glitter gouden tafelkleed. Drapeer hierop grote groene servetten. Dennentakjes, onderzetters van berkenhout en houten servetringen maken deze wintertafel compleet.

Scandinavian fjord
cottona-kerstmagazine-scandinavianfjord

Scandinavische eenvoud op tafel. Gebruik een modern wit servies en bijpassend glaswerk. Het vintage blauwe katoenen tafelkleed is de eyecatcher. Combineer deze koele basis met servetten in een warme bruintint. Een subtiel takje met rode besjes erbij voor de finishing touch.

Dutch seaside
cottona-kerstmagazine-dutchseaside
Combineer vergrijsde wintertinten met warm roomwit. Gebruik voor deze pastelsfeer een klassiek roomwit damast tafelkleed. Kleed de tafel aan met bijpassende pasteltinten, zilveren servetringen en heel veel kerstlichtjes.


Scottisch Highland
cottona-kerstmagazine-scottischhighland

Haal de rode en gouden kerstballen van zolder voor deze traditionele kersttafel met veel glamour en glans. Een knapperend haardvuur en een goed glas whiskey mogen natuurlijk niet ontbreken.

Heb jij al een voorkeur? Bekijk het online kersttafel 2017 magazine voor de uitgebreide omschrijving en meer foto’s van iedere stijl. Veel plezier met de voorbereidingen voor kerst 2017!

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*