kersttafelkleed

Kersttafelkleed 2021. Hoe dek jij dit jaar de kersttafel?

Er is maar één moment per jaar wanneer we echt uitpakken op tafel en dat is met Kerst. Een kersttafelkleed is daarbij dè onmisbare basis. Een kersttafelkleed is een instant sfeermaker, niet alleen door de kleur. Ook de stofsoort is sfeerbepalend!

Kersttafelkleden van Cottona
Bij Cottona verkopen we kersttafelkleden in zeven stofsoorten;  katoen, linnen, natuurlijk linnen, glamour satijn, outdoor, linnenlook polyester en damast. Katoen of linnen is een goede keuze als je houdt van een tijdloze basic uitstraling. Natuurlijk linnen is zo mooi als de natuur zelf. Houd je van een luxe uitstraling dan is een kersttafelkleed uit de glamourcollectie een goede keuze. De satijnstof is licht glanzend en verkrijgbaar in negen chique tinten die onderling goed zijn te mixen en matchen. Linnenlook polyester is een gemêleerde stof (twee kleuren draad) en wat grover geweven. En last but definitely not least; Damast. De designklassieker onder de tafellakens. Met een gewicht van 235 g/m2 het perfecte volume voor een stijlvol gedekte tafel. Verkrijgbaar in wit en roomwit in uni en in vijf ingeweven dessins. Wat ons betreft een must-have voor iedere linnenkast.

Kersttafelkleed op maat
Heb je een grote ronde, ovale of rechthoekige eetkamertafel maar kun je nergens een mooi groot kersttafelkleed vinden? Bij Cottona kun je een tafelkleed op maat (rond, ovaal of extra groot) gewoon online bestellen. De tafelkleden zijn verkrijgbaar in 7 stofcollecties en 60 kleuren. Vanuit ons eigen atelier wordt maatwerk gemaakt en binnen twee werkdagen is uw bestelling onderweg.

Kersttafel dekken
Met Cottona wordt ook in 2021 het dekken van de kersttafel een feestje. Laat je inspireren door de 5 styling ideeën uit ons nieuwe kerstmagazine:

 1. Art Deco Christmas
  kersttafelkleed


Tafellaken linnenlook polyester linnen/roomwit , servetten glamourcollectie goud, alles van Cottona

 

 1. Cabin Christmas
  kersttafelkleed

Tafellaken linnencollectie truffel , linnen servet taupe, leren servetring cognac, placemat (imitatie) leer cognac, alles van Cottona

 

 1. Royal Christmas
  kersttafelkleed

Tafellaken katoencollectie koningsblauw , servetten katoencollectie roomwit, alles van Cottona

 

 1. Vintage Christmas
  kersttafelkleed

Tafelloper galmourcollectie glitter goud- naturel (semi-transparant), tafellaken linnencollectie terracotta, servet katoencollectie café-latte, alles van Cottona

 

5. Classic Christmas
kersttafelkleed

Tafellaken damastcollectie floral roomwit , servetten glamourcollectie robijn, alles van Cottona

Meer foto’s vind je terug in het kersttafel inspiratie magazine 2021. In dat magazine kun je op de producttekstjes klikken, je wordt dan automatisch doorgelinkt naar de website van Cottona.

De kersttafelkleden van Cottona zijn verkrijgbaar in alle maten en vormen, rechthoekig, vierkant, rond of ovaal. Vanwege de kerstdrukte lopen de levertijden op. Bestel op tijd!

Veel plezier met het stylen van de kersttafel dit jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*