kersttafelkleed

Kerstvoorpret met een Cottona kersttafelkleed

Over 10 weken is het kerst! De photoshoot voor het nieuwe kerstmagazine van Cottona vond de afgelopen weken plaats in onze woonboerderij. Uit de ruim 60 kleuren en 6 stofkwaliteiten is door de styliste dit jaar weer een verrassende selectie gemaakt. Kom alvast in de kerstmood met deze vier tafels met Cottona kersttafelkleed.

Een natuurlijk linnen kersttafelkleed op maat wordt gecombineerd met gouden servetten en gouden accessoires. De tinten zijn ton-sur-ton gehouden maar het contrast in stofsoort, grof geweven natuurlijk linnen en glanzend satijn, geeft een heel chique effect.

kerstafelkleed

Cottona kersttafelkleed ovaal op maat in natuurlijk linnen

 

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed  en servetten natuurlijk linnen

 

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed natuurlijk linnen, servetten in goud satijn en servetring Cottona

Met een vintage blauw tafellaken met zwarte ronde placemats en robuust bruin aardewerk krijg je een Scandinavische kerstsfeer op tafel. Zinken accessoires combineren mooi bij deze pure stijl.

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed in Scandinavische sfeer, katoen vintage blauw

 

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed afegwerkt met luxe schilderijzoom, placemats Cottona

Een grijs kersttafelkleed combineert mooi met paarse placemats en servetten. Een vachtje als centerpiece op tafel òf nonchalant over de eetkamerstoelen zorgt voor een warme winterse touch. Een takje wintergroen maakt het af.

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed grijs, placemats servetten en servetringen Cottona

 

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed grijs katoen met luxe schilderijzoom

 

Het klassieke damasten tafelkleed wordt gecombineerd met kerstrood en kerstgroen, een all-time Christmas favourite maar in een nieuw eigentijds jasje! We zagen het vorig jaar al maar dit jaar is een absolute trend een mooi kerstservies. Hoe leuk is dit? De kerstboom servetjes maken het plaatje compleet.

kersttafelkleed

Cottona kersttafelkleed damast paisley wit, tafellopers en servetten katoen kerstrood en kerstgroen Cottona

 

kersttafelkleed

Cottona kerstboom servetten in katoen kerstgroen

 

Zo’n kerstservies kun je maar één keer per jaar gebruiken maar met een collectie mooi tafellinnen van Cottona kun je het hele jaar vooruit. Alle kleuren zijn te mixen en matchen. Met een andere styling kan hetzelfde tafellaken iedere keer weer voor een compleet nieuwe look zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*