Kersttafel 2015 – Stijlinspiratie

De kersttafel dekken. Heb je daar al over nagedacht? Ik wel natuurlijk, maar dat is logisch. Aan de andere kant heb ik bijvoorbeeld weer geen idee wat ik ga koken, en daar zullen de meeste van onze bloglezers en –lezeressen al een uitgewerkt plan voor hebben. Ik laat je graag wat verschillende stijlen zien om je kersttafel in stijl te dekken. En voor fijne recepten van lekkere kerstgerechten houd ik me aanbevolen 😉

Kersttafel dekken – Oxford chic

cottona 14 december - styling nl - oxford chicBeeld: Cottona en Pinterest

Oxford chic is traditioneel anno 2015. Dus wel de klassieke dennengroene kleur op de kersttafel, maar dan gecombineerd met grijs voor een ingetogen stijl.

Kersttafel dekken – Tender Poem

cottona 14 december - styling nl - tender poemBeeld: Cottona en Pinterest

Lacy, ons damast met eigentijds dessin vormt een subtiel structuurcontrast met de parelgrijze linnen servet. Liever klassieker? Dan is damast Classic de kerststof bij uitstek.

Kersttafel dekken – Natural with a touch of pink

cottona 14 december - styling nl - natural pink 2Beeld: Cottona en Pinterest

Naturelkleurige linnen tafelkleden zijn een prachtige basis voor een smaakvolle styling. Liefhebbers van rose combineren het met een tafelloper in een uitgesproken tint. De decoratie met antieke kerstballen past er perfect bij.

Kersttafel dekken – Scandinavian blue

cottona 14 december - styling nl - scandinavian blueBeeld: Cottona en Pinterest

Typisch Scandinavisch: koele tinten en natuurlijke materialen. Amandel, indigo en grijs geven je kersttafel een rustige sfeer. Voor de aankleding in huis kies je voor hout, kussens van imitatiebont en grof gebreide dekens voor op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*